Dva života – 75. i 76. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 75. i 76. epizoda

By  | 

Dva života – 75. i 76. epizoda
75:
Hulija oprašta Serhiju i njih dvoje se dogovore da zajedno odgajaju dete, iako Dijana želi da sve ide njenim tokom. Međutim, niko ne očekuje iznenađenje koje ih čeka pri prvoj poseti lekaru. U Rio Muniju, kada joj otac saopšti da je predao kontrolu nad kompanijom Patrisiji, Karmen pokušava da ga ubedi da se predomisli. Međutim, on nema nameru da se predomisli oko Patrisije po čijem pitanju je slep.
76: Hulijin život je u haosu kada sazna da nije trudna. Vrtlog strepnje i uzbuđenja koje je osetila pri pomisli da će postati majka iznenada nestaje, a praznina u njenom stomaku kao da se proteže na ceo njen život. U Rio Muniju, Karmen, svesna da Patrisija drži sve konce u svojim rukama, uključujući i njenog oca kog ima u šaci, posećuje je da bi od nje zahtevala da poništi ugovor i vrati Fransiskovu kontrolu nad kompanijom. Patrisija, svesna da više nikome ne odgovara, ignoriše Karmenin izazov i bez razmišljanja je otpušta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site