Dženet 53. i 54. epizoda! Selim odluči da zaprosi Melisu!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 53. i 54. epizoda! Selim odluči da zaprosi Melisu!

By  | 

Dženet 53. i 54. epizoda! Selim odluči da zaprosi Melisu!
53 epizoda
Selim želi da reši problem sa Melisom i svih iznenadi njegova odluka da je zaprosi. Dok su Kaya i Dženet na ručku kod Seme upada Arzu i prenerazi se kad ih vidi. Međutim, Kaya odigra na kartu da se prvi put vide, ali ipak na svoj način malo se poigra s njom. Mukadeš preko Omera istražuje Kayinu prošlost. Melisa je prersrećna razvojem događaja, ali joj Orhan preti kako će reći istinu ako ona njemu ne pomogne oko Dženet.

54 epizoda
Selim dolazi da razgovara sa Dženet, ali ne skupi dovoljno hrabrosti za to. Arzu prima preteće poruke i pozive od Kaye i traži od nje da se usred noći nađu. Preti joj kako neće dopustiti da iko povredi Dženet. Ona preti Melisinom životom. Nilgun odgovara Selima od ženidbe sa Melisom. Nakon toga ona se sukobi sa Čengizom koji je ošamari. Selim i Dženet se sreću u holdingu. On se pokuša izvinuti, ali ona mu kaže da je svakako sve svejedno. Mukadeš saznaje sve prljave detalje o Kayinoj prošlosti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site