Dženet od 80. do 83. epizode!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet od 80. do 83. epizode!

By  | 

Dženet od 80. do 83. epizode!
80 epizoda
Melisa i dalje sumnja kako između njene majke i Kaye ima nešto. Selim je na operaciji, ali mu je potrebna krv. Ponudi se Melisa, koja kaže kako ima univerzalnu krvnu grupu. Operacija uspeva, ali Selim nije svo vreme bio bez svesti dok je bio ranjen. On sada zna da ga se Kaya želi rešiti. Orhan i Mahir se potuku, te stiže policija. Orhan je pun mržnje i misli kako će opet nauditi Selimu.
81 epizoda
Melisa je iscenirala raniju pljačku i napad na Dženet. Sada se navodni pljačkaš Suat pojavljuje i ucenjuje ju. Kaya pravi nove planove kako da napakosti Selimu. Mukadeš se mora iseliti iz kuće zajedno sa Sunom, Omerom, Beste i Dženet. Oni su očajni. Suat otima Dženet. Selima posećuje čudan čovek koji sebe naziva „ujakom Jašarom“ i ispituje ga o poslednjim događajima. On mu iznosi plan da u Kayinu kuću postave špijunku u vidu sluškinje.
82 epizoda
Suat odvodi Dženet na nepoznato mesto i veže je. Ona mu ugleda lice i on joj govori kako će biti slobosna kada mu Melisa plati. Dženet je šokirana. Arzu saznaje za situaciju i krene spasiti svoju kćerku koju u međuvremenu pijani Suat pokušava silovati. U Kayinu kuću dolazi sluškinja koja će raditi za Selima i Jašara.
Sve epizode serije Dženetine suze.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site