Dženet od 98. do 100. epizode!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet od 98. do 100. epizode!

By  | 

Dženet od 98. do 100. epizode!
98 epizoda
Melisa i Dženet se nalaze kako bi razgovarale. Sedaju u Melisin auto na kom je kočnice pokvario Kajin čovek. Ishod je tragičan. Dok sestre pokušavaju spasiti jedna drugu, na mesto nesreće stiže Kaja koji zna da je sa Melisom bila i Dženet, ali u tom trenutku auto eksplodira. On misli da su obe mrtve. Za to veme Selim čeka Dženet spreman za venčanje. Ozlem radi DNK test pod lažnim imenom.

99 epizoda
Dženet je ponovo razočarana u Arzu koja ne dolazi u bolnicu. Meslisa ispituje Arzu da li joj se neka tragedija i silovanje dogodilo u prošlosti. Arzu joj govori da želi otići što dalje od svih i svega s njom. Kaja takodje ima plan otići s Arzu i saopštava to Halilu. Dženet i Selim se odluče venčati u bašti Selimove vile. Nilgun traži od Melise da joj pomogne da spreči to venčanje.

100 epizoda
Mahir žali Arzu i želi s njom razgovarati, ali ona mu više ne veruje. Nilgun požuruje Melisu da sprovede svoj plan spečavanja venčanja, jer njegovo vreme se bliži. Hoće li Melisa uspeti?U firmi Kaja preti Arzu pištoljem i odvodi je na jahtu kojom trebaju otploviti u zajedničku budućnost.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site