Elif se porađa, Merjem joj kidnapuje bebu i daje starom paru

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – od 56. do 59. epizode – Elif se porađa, Merjem joj kidnapuje bebu i daje starom paru!

By  | 

 Elif se porađa, Merjem joj kidnapuje bebu i daje starom paru

56. epizoda
Maksut je pušten uz kauciju i tajno odlazi u bolnicu kako bi video Elif. Nakon razgovora sa Defne, Elifin brat osdlazi u bolnicu kako bih ubio Elif.On prethodno deaktivira nadzorne kamere.Ipak, Merjem bude brža od svih njih I otima od Elif dete dok Elif spava. Ona želi da dete baci u more, kako bih se osvetila Kahramanu i Elif. Kad Kahraman napadne novinara koji je u novinama objavio priču o njemu, novinara uhvati panika, pa počne ucenjivati Jakupa.
57. epizoda
Svi traže malog Topraka ( bebu ) koju je otela Merjem.Merjem odluči da ostavi bebu kod starog para kome pomaže godinama.Toprak dobija povišenu telesnu temperature.Par je uplašen I odvodi Topraka u bolnicu.
58. epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Uplašen par odvodi dete na pregled u bolnici.Doktor prepoznaje otetu bebu po urodjenom mladežu I po sumnjivom ponašanju starog para.Par shvata da je doktor sumnjičav I u zadnji čas uzimaju bebu I sa njom nestaju.
59. epizoda
Elifin brat I dalje smišlja plan kako da ubije svoju sestru Elif.Maskut otkriva njegov indetitet I ljubazan je prema njemu kako bi zaštitio Elif.Elifin polubrat zove Elif.On joj objašnjava da je on njen brat iz prethodnog braka njihovog oca I da bi želeo da razgovara sa njom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *