Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 101. do 104. epizode

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 101. do 104. epizode

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 101. do 104. epizode

Prevod: Jeca. 😀
101. epizoda:
Kabir moli Anuradu da oprosti Puđi i da joj šansu, ali ona ne popušta. Suman kritikuje Kabira da pada u Puđinu zamku. Kabir viče da ne voli Puđu. Puđa čuje to. Kasnije, Kabir se pita zašto toliko voli Puđu. Puđa se isto pita, zašto toliko voli Kabira. Rani usred noći upadne u Kabirovu sobu, ali tamo zatekne Ranđita a ne Kabira.
102. epizoda:
Dok porodica napada Puđu jer je dala novac sirotištu, Kabir staje u njenu odbranu. Ljudi iz sirotišta kažu da im je Puđa poslala papire umesto novca. Rani se seća kako je ona zamenila torbe. Anurada ošamari Puđu. Kabir jedini veruje da Puđa nije ukrala novac i to joj kaže, takođe joj savetuje da pokuša da nabavi dokaz.
103. epizoda:
Puđa i Kabir odluče da sarađuju da bi pronašli krivca i smisle plan. Puđa ugleda novac kod Rani, ali je Anurada istera iz sobe pre nego što išta uspe da kaže. Kabir i Puđa pred Rani glume da se svađaju, a potom zamišljaju jedno drugo u sobi. Suman gleda slike devojaka planirajući da oženi Kabira kad se razvede od Puđe. Rani besni i spali slike. Suman veruje da je to uradila Puđa.
104. epizoda:
Kabir kaže Puđi da veruje da je Rani ukrala novac. Rani podmetne novac u Puđinu sobu i pokaže ga Suman. Kabir tvrdi da se ona i Puđa ne vole i da će se sigurno razvesti. Kabir traži od Rani da prizna da je ukrala novac, čim nabavi novac predaće je policiji. Puđa dok gleda u mesec prizna da voli Kabira. Okrene se i ugleda Kabira koji joj prizna da i on nju voli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *