Ek Tha Raja Ek Thi Rani (269. ep.) 3.8.2016. – Raja zarobi Rani u kolibi!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (269. ep.) 3.8.2016. – Raja zarobi Rani u kolibi!

By  | 

3Snažno joj pritisne lice, jako je ljut na nju.

Ona jako kašlje kad on popusti stisak i pita ga za Dadu. Raja joj kaže da je ona odgovorna za odmor na koji će je on sad odvesti.
Noću, Raja odvede Rani u kolibu od slame i zaključa je unutra. Ona ide unazad pošto on ide ka njoj. Raja joj kaže da beži pošto voli da beži od njega. On joj opet stiska lice, ona ga odgurne i pokuša da pronađe neko mesto unutra. Raja je prati.
Raja dođe ispred Ranine kuće pripremajući govor. Priča kako je mislio da odvede nju i Raj Matu do stanice, onda je smislio zar ne mogu da smisle drugi način. Raj Mata tad otvori vrata, ona obavesti Jeewana da je Rani imala nešto važno da obavi pa je otišla do grada. Jeewan pita sa kim. Raj Mata ode unutra setivši se da je ostavila hranu na šporetu. Jeewan se pita gde je Rani otišla i da li Raja stoji iza ovoga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rani se krije iza slame, Raja je zove da izađe. On joj priđe sa leđa i snažno je povuče za kosu. On kaže da biva iziritiran kad se igra previše oduži. Dok ne pristane da postane njegov rob, moraće da ostane tu. Rani se suoči sa njim rekavši da bez obzira šta on uradi, neće moći da je porazi. Ona gurne Raju, pa i sama padne na pod nakon što udari glavu o šipku, onesveti se. On je okrene, skloni joj pramenove kose. On joj dodirne ranu, ona se pomeri u bolu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site