Raja je blizak sa Bindu, u namjeri da udalji Rani od sebe!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (300. ep.) 15.9.2016. – Raja je blizak sa Bindu, u namjeri da udalji Rani od sebe!

By  | 

2U sobi, Rani se budi i pita Raju šta se desilo.

Raja je pita zar se zaista ne sjeća ničega, Rani se prisjeti kako je bila sa Rajom u kupatilu. Izvini mu se, nije bila svjesna. Raja joj kaže da joj je Lovey dala vino da popije. Rani je sigurna da je to Bindu namjerno uradila. Raja je ljut na nju što je to dozvolila Bindu. On je bio prijatelj sa Lovey od djetinjstva, zašto onda ona sada ima problem sa tim. Ponudi joj čašu vode i misli kako ne ide dalje od nje, uvijek će joj pripadati. Briše njene suze pa se okrene i žali kako ona više nije ista Rani. Izgubila je sve snove i postala Rajina žena jedino. On može biti prijatelj, ne podrška i ne želi da mu Rani postane teret. Raja ide kroz hodnik, Amrita ga pita zašto je bio grub sa Rani. Raja veli da zemlja istrune od sunca. Rani mora da bude dovoljno snažna da ne treba podršku. U sobi, Rani skida nakit i tješi se da je Raja samo ljut na nju. Amrita ulazi, Rani joj dozvoljava da je kazni. Amrita se smije, nije bila njena greška, donijela joj je halwu. Rani veli da u djetinjstvu, kada god je bila srećna, Dadu joj je to pravila, ali kako ona zna za to. Amrita se hvali kako je i ona majka. Bindu ulazi u sobu za boks blizu Raje. On viče na nju ljut. Kokila govori Rani da se ne prilagode sve snahe odmah, mora dati Raji malo vremena. Povede je sa sobom. U hodniku, Bindu zaustavi Raji, plače jako i govori mu da je pogriješila jer ga voli, on je njen život. Raja vidi da Rani dolazi sa Kokilom, pomisli da mora uraditi nešto da drži Rani podalje od sebe i približi se Bindu govoreći da nikada nije mogao da shvati njenu ljubav.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Rani ošamari Raju i uhvati ga za okovratnik pitajući ga kako se usuđuje da bude blizak sa nekom djevojkom u prisustvu svoje žene.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site