ETR - Rani vraća Raji mangalsutru i napušta palatu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (303. ep.) 20.09.2016. – Rani uz Amritinu podršku vraća Raji mangalsutru i napušta palatu!

By  | 

capture-20160920-212206ETR – Rani vraća Raji mangalsutru i napušta palatu!

Rani pita Amritu da li bi dozvolila kćerki da ostane sa nekim ko ne cijeni tu vezu. Koja bi bila njena odlika, da li je muževa tvrdoglavost ili ženino samopoštovanje važnije. Otvori vrata, Raja čeka ispred i odvede je do ostave. Traži nož i preda ga Rani govoreći da je on njen krivac, ona ga može ubiti ako želi, ali neka ga ne napušta. Povrijedi ruku nožem, Rani pomiluje njegovu ruku. Raja joj se izvini što je prekršio obećanje i povrijedio je, volio bi kad bi mogao to da promijeni, da može da zaustavi greške i grijehove koje je njegova porodica počinila. Volio bi da joj vrati sve što su joj oduzeli. Svjestan je da ona možda neće moći da zaboravi šta je učinio, uništio je njene snove, ali bar ona ne bi trebala rušiti snove svoje Dadu. Zamoli je da ostane tu, Rani treba vremena da razmisli o tome.
Bari Rani Maa govori Amriti da u kraljvstvu, čovjek uvijek ima mjesto za drugu ženu u svom životu. Amrita nije spremna da dozvoli da njena snaha živi na način na koji je ona, gušenje čitavog života. Kaal je uhvati za vrat, dajući joj instrukcije da ode i drži Rani pod kontrolom. Bari Rani Maa je upozori da je to bila Kaalova ljubav, ako ne zaustavi Rani, Kaal će uraditi nešto u ljutnji zbog čega će se ona kasnije kajati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site