ETR - Rani vraća Raji mangalsutru i napušta palatu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (303. ep.) 20.09.2016. – Rani uz Amritinu podršku vraća Raji mangalsutru i napušta palatu!

By  | 

capture-20160920-212308

Raja dolazi u sobu i nalazi Binduinu odjeću. Ona izlazi u bade-mantilu. Ovamo, Rani ide hodnikom misleći o Rajinoj molbi. Raja pruža Bindu njenu odjeću, ali ga ona zaustavi pitajući ga zašto želi da ona ode nakon što je poljubio. Stoji mu blizu i povuče ga na krevet. Rani ušeta u sobu, šokirana obori vaznu i otrči. Raja je zaustavi, Rani veli da je shvatila šta je trebala, ove veze im različito znače. On je mora pustitida ode sada, kada shvati mir u ovoj vezi, mora doći po nju. Kaal i Bari Rani Maa ih pitaju šta rade. Rani odgovori da ona ne lomi nijednu vezu. Biće vezana u njoj, ali samo oslobađa svog muža. Amrita dolazi tu i govori da je Rani u pravu, ali šta god je Raja uradio, nije u njegovoj moći. To su geni da on ne smatra ženu saputnikom već robinjom. Rajino oboljenje je hronično, dozvoljava Rani da ode i da se vrato kada bude mislila da će dobiti poštovanje u ovoj kući. Rani je zagrli, potom kaže Raji da ne zna šta ga je natjeralo da se udalji od njihove veze. Skida mangalsutru i daje je Rani, ovo je njen život, ostavlja ga, kada bude spreman da poštuje to, neka dođe po nju, do tada ona ne može ostati u ovoj kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site