Ek Tha Raja Ek Thi Rani (502. ep.) 30.06.2017. – Rani i Rađa su živi! Vasundra je uhapšena!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (502. ep.) 30.06.2017. – Rani i Rađa su živi! Vasundra je uhapšena!

By  | 

Sledećeg jutra, svi sede zajedno u salonu. Razgovaraju o Raninoj i Rađinoj bebi. Anandi predlaže da ga nazovu Rađputana ako bude muško. Rani želi da ime bude kratko, kao što je ime njenog Rađe. Ipak, njena želja je da rodi ćerku. Rađ se priseti Vasundrine pretnje dok su je odvodili. On pođe nekud. Rani pođe za njim. Anandi se šali da je Rani Rađin rep. Smeju se.
U skladištu, Rađ spali kutiju u kojoj su Vasundrine stvari. Želi da spali i njenu senku, ni ime ne želi da joj čuje u toj kući.

Vasundra u zatvoru odbrojava dane.

Rani dođe za trpezarijski sto. Počne otvarati činije sa hranom, pa se naljuti. Pozove slugu i pita ga zašto je napravio tako masnu hranu, neće to da jede. Hoće nešto drugo. Anandi i Đitra se pitaju šta joj je odjednom. Dolazi i Rađa. Rani ga pogleda i počne ga grditi što su mu cipele prljave. Ovi se smeškaju, dok Rađ odgovara da su se Rani do juče te cipele sviđale. Rani veli da ne zna šta joj je, sve je nervira i ništa joj se ne sviđa. Anandi je uverava da je to sasvim normalno za njeno stanje, to su promene raspoloženja. Zavitlava kako će svi oni sad morati da se naviknu na Rani Hitlera. Rani ne da Rađi da sedne da jede dok ne ode da obuje druge cipele. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site