El Principe - 22. epizoda - Nayat Fatimina sestra je nestala?!

El Principe

El Principe – 22. epizoda – Nayat, Fatimina sestra je nestala?!

By  | 

Na Faruqovo iznenađenje, njegov rođak Pako se pojavljuje u komšiluku tražeći posao. Prije nekog vremena je već radio sa njim, ali samo mu je stvarao probleme. Zato Faruq odbija da ga ponovo zaposli te nastoji da ga se otarasi ismijavajući ga. Nayat, Fatimina mlađa sestra i njen prijatelj spremaju nešto veliko sa terorističkom ćelijom. Njenoj prijateljici ispadne pištolj na nastavi što Fatima vidi i kreće ispitivanje o porijeklu. Policija utvrdi da pripada bratu Nayatinog prijatelja kojeg je Akrab obučio i regrutovao.
Fatima govori Moreyu da je Khaleed bolji prema njoj od kada mu je rekla da je trudna. Faruq dolazi i govori Moreyu sve što je saznao o vođi Akraba. Serra otkrije ko prenosi informacije Moreyu i upozorava ga. Fatima i Morey su sve bliži. Saznaju da je Nayatina drugarica otišla u ono što ona smatra rajem i ostavila je poruku. Nayat je takođe nestala bez ikakvog objašnjenja. Fatima priznaje Faruqu da nije trudna, a on joj pruži podršku i zaštitu. Serra i Morey se sukobe zbog Lopeza koji dojavljuje Moreyu stvari koje mu se rade iza leđa. Raquel, Franova žena se vraća u Ceutu. A Quilesova žena joj priznaje da je njihov sin ubio njenog.
Morey uspije otkriti da je Nayat u vezi sa Sergiom, za koga su mislili da joj je samo prijatelj. Serra juri Lopeza, ali misteriozni čovjek sa kapom ubija Lopeza prije Serre.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *