El Principe - 21. epizoda - Fatima je trudna?!

El Principe

El Principe – 21. epizoda – Fatima je trudna?!

By  | 

Jasin, hemičar krivi Fatimu što je plan pošao po zlu. Izjavi Khaleedu da će je ubiti. Pojavljuje se u Faruqovom kafiću sa ciljem da je ubije, ali Faruq je spasi. Morey dolazi tu, ali Faruq i njihova majka odbijaju pomoć policije. Fran se vraća na posao. CNI zadržava Khaleedovog ujaka da otkriju u kakvom je on odnosu sa Jasinom i zašto voda nije otrovana ako je on usuo otrov.
Khaleed odlazi kod CNI tražeći pomoć za Fatimu. Tamo vidi svog ujaka i priznaje da je ubio Nasera, ali da bi zaštitio Fatimu.
Faruqovi ljudi demoliraju Lamelino skladište i nalaze eksploziv. Faruq govori Fatimi o sumnjivim poslovima Khaleeda. Fatima mu priznaje da su i Khaleed i Morey špijuni. Fran i Morey dolaze i govore da će policija uzeti pod zaštitu Fatimu. Morey pokazuje Serri snimak gdje je narukvica Francuza. Šalju snimak svojim nadređenim. Fatimina mlađa sestra je u čudnom odnosu sa jednim od komšija koji prodaje voće i koji Abdua smatra herojem. On odlazi u Siriju isto.
Fatima se sastaje sa Moreyom u kući Khaleeda kada dolazi Jasin i puca na njih. Faruq im stiže u pomoć. Morey je odvede u svoj stan i Faruq ih zove da je Jasin mrtav. Fatima i Morey se ljude. Francuski špijun Batian otkrije Moreyu da Khaleed sprema nešto veliki. Morey kaže Serri koji telefonira i govori da Morey zna previše, moraju ga u ubiti.
Khaleed posle nevjerstva Fatime pokuša da je ubije, ali mu ona pokaže ultrazvuk i ubjeđuje ga da je trudna sa njim već dva mjeseca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site