El Principe - 17. epizoda - Khaleed je francuski špijun?!

El Principe

El Principe – 17. epizoda – Khaleed je francuski špijun?!

By  | 

Nakon Didine smrti, Fatima dolazi do Moreya koji joj govori da ta smrt nije samoubistvo već da je Didi ubijen, a da Khaleed stoji iza toga. Želi uzeti njenu izjavu kao svjedoka, ali Faruq je odvede kući sa majkom. Lejlin rođak dolazi kući kod njih i prijeti joj da će reći Faruqu. Lejla iscenira krađu u kući kako bi nabavila novac.
Na iznenađenje svih, Khaleed se pojavljuje u stanici spreman da da izjavu o svemu što zna. Govori da je Didi došao u njegovu kuću tražeći posao, sada se osjeća krivim što mu nije pomogao.
Morey kasnije ponavlja istinu Fatimi, ali ona odbija da povjeruje.
Fran govori Moreyu da će policija ispitati Khaleeda. Ispred stranice, CNI agenti odvedu Khaleeda na ispitivanje. Pojavljuju se i francuski špijuni. Saznaje se da je Khaleed pomogao Francuzima i da su oni sve znali. Khaleed traži od Moreya da ne govori Fatimi.
Nakon obdukcija, nalazi se DNK napadača na Didiju. Khaleedov advokat zaprijeti napadaču da preuzme krivicu na sebe ako želi živu porodicu. Policija ga nešto kasnije nalazi mrtvog.
Morey govori Franu da je Khaleed navodno francuski špijun, ali on ne vjeruje u tu verziju. I u pravu je, Khaleed se uskoro sastaje sa Lamelom i radi na novom planu. Morey govori Fatimi da je Khaleed špijun, a ona priznaje da zna.
Suočen sa konkurencijom i novim trgovcem Lamelom, Faruq se sastaje sa Anibalom da prijedlogom da se udruže, ali Anibal ne pristaje. Ipak, Lamelini ljudi ubiju Anibalovu majku.
Fatima otkrije Khaledove poruke, ali on shvata da ga neko posmatra i odlučuje da ne koristi više taj telefon. Fatima moli Moreya da je izvuče odatle, ali Khaleed dolazi i insitira na djetetu.
Franovu kćerku kidnapuju muškarci sa crnim kapuljačama, a sve je to snimljeno računarskom kamerom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site