El Principe - 25. epizoda - Khaleed gurne Fatimu niz stepenice!

El Principe

El Principe – 25. epizoda – Khaleed gurne Fatimu niz stepenice!

By  | 

Khaleed gurne Fatimu koja pada niz stepenice. Pako je svjedok šta se desilo. Khaleed svima ispriča da je Fatima izgubila bebu i Fatima nema izbora nego da igra njegovu igru. Morey večera sa Serrom i njegovom ženom u Madridu. On govori da zna da je Serra izdajnik. Serra se pravi da ne zna o čemu priča. Kad ode žena, on priznaje da je slijedio Robledova naređenja. Morey odlazi do Karmen da joj kaže i postavljaju zamku Robledu. Faruq govori Franu da je vidio kako Khaleed testira eksploziv. Policija hvata jednog od dječaka i sad konačno imaju dokaze protiv Khaleeda. Fatima bez Moreya nema razloga za borbu. Odlazi u Madrid da se nađe sa njim, ali Khaledd joj zarobi majku. Fatima odluči da se vrati nazad i ostavi sve snove o životu sa Javierom u Madridu, zarad svoje porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *