Elif - od 1133. do 1137. ep. - Melek je blizu saznanja da je Kimetin sin Mahir!

Elif

Elif – od 1133. do 1137. ep. – Melek je blizu saznanja da je Kimetin sin Mahir!

By  | 

1133: Kimet pokušava uvjeriti Madžide da se ipak vrati u vilu. Humejeru šokira činjenica da je i Kerem stao na Kimetinu stranu. Mahir uspije doći do majke, ali ona je bijesna na njega.
1134: Haktanirovi se pripremaju za molitvu za davno preminulog Ševkija. Humejra u Kimetinoj sobi nalazi sliku koja će probuditi sjećanja i sumnje da je Kimet imala nešto sa njenim ocem. Leman se odlučuje na pakt sa Tufanom kako bi se rješila Žulide i Emirhana. Žulide je iznađena naglom Lemaninom promjenom.
1135: Humejra je tužna i muči se šta se desilo između njene tetke i oca. Kimet pokušava da razljuti Melek. Emirhan odlazi kod Tufana u radnju i govori da ode, ne voli ga i njegov pravi otac je Šafak. Tufan ga ošamari. Leman pred Žulide glumi da je protiv Tufana, ali mu jednim gestom daje do znanja da je uz njega. HUmejra kaže KImet da zna istinu o njoj i njenom ocu.
1136: Kimet pokušava spriječiti Humejru da ispriča Keremu. Na kraju uspije u tome. Leman i Emirhan zajedno spremaju večeru. On joj se izvini. Žulide i Šafak razgovaraju o prošlosti. Humejra govori sve Leventu i Melek i oni planiraju da istraže više o Kimetinom mrtvom sinu. Melek čuje da Kimet preko telefona nekoga oslovi sa “sine” i to prenese Humejri.
1137: Kerem se sastaje sa majkom i sestrom. Govori im da je u firmi ugovoreno partnerstvo. Ali to partnerstvo ide u Raninu korist. Kimetin telefon ostane u kuhinji, Mahir je zove, Melek dolazi u iskušenje da se javi. Birdže, Ali i Elif žele na piknik, Birdže zovne i Akina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *