Zakon brani Melek i Jusufu da zadrže Hakija, Umit pomaže Muratu

Elif

Elif – od 525. do 527. epizode – Zakon brani Melek i Jusufu da zadrže Hakija, Umit pomaže Muratu!

By  | 

Zakon brani Melek i Jusufu da zadrže Hakija, Umit pomaže Muratu
525: Ljudi iz socijalne službe informišu Jusufa i Melek da će, ako Kamil ostane u zatvoru, Haki biti poslat u dom za nezbrinutu djecu. Oni su spremni da se brinu o njemu, ali im zakon to ne dopušta. Erkut ucijenjuje Vejsela kako bi upucao Umita. Iako zna da je to samo njegova igra, Vejsel se plaši za svoj život. Gondža je u teškoj situacji.
526: Erkut je saznao da nije razvede od Asuman. A Elif odlazi do Jusufa da mu javi za predstavu, ali čuje kako on sa Melek priča o Hakijevom odlasku u dom za nezbrinutu djecu.

Asuman i Arzu se ponovo sukobljavaju.
527: Gondža sanja Nedžeta i vidjevši njegovu fotografiju, pomisli kako ga je možda poznavala i pita Asuman. Vejsel je bijesan na Murata što je dozvolio da mu na ulici ukradu novac koji je trebao pokriti dugove. Elif i Haki se pripremaju za ulogu u predstavi. A Erkut pokušava ponovo uvući Vejsela u prljave poslove. Umit pomaže Muratu da pobjegne ljudima koji su ga pretukli na ulici.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *