Umit uzima Serdarovo pismo za Arzu, Serdar je mrtav

Elif

Elif – od 461. do 464. epizode – Umit uzima Serdarovo pismo za Arzu, Serdar je mrtav?!

By  | 

 Umit uzima Serdarovo pismo za Arzu, Serdar je mrtav
461: Gondža se vraća kući, ali je Arzu pokušava izbaciti. Bahrije pištoljem prijeti Dževahiru. Murat i Dževahir se susreću, ali Murat izvlači deblji kraj. Kada ugleda sina u modricama, Vejsel odlazi da se sukobi sa Dževahirom. Bahrije želi da se osveti Dževahiru zbog poniženja pred radnicama. Tulaj moli staru prijateljicu za pomoć. Iako je vidjela oglas, radi Vejeslove sigurnosti ne odustaje od odluke. Vejsel traži pomoć od Jusufa. Durmus dolazi kod Gondže i Asuman i traži novac za kiriju ili da napuste kuću do kraja dana.
462: Nakon svađe sa Asuman, Gondža odlazi od kuće. Umit se poigrava sa Arzu. Serdar pokušava da napravi plan kako da pobjedi neprijaelje. Šalje pismo nekome. Ali kome? Arzu se iznenadi vidjevši pismo od nikog drugog do Serdara. On je nestrpljiv. Murat se zahvaljuje Jusufu što je spriječio Vejsela u njegovoj namjeri. Ponovo sreće Dževahira. Elif je sutra rođendan, svi su uzbuđeni sem Elif, koja ne želi proslavu bez strica.
463: Serdar šalje Arzu pismo u kome otkriva ko je Umit zapravo. Ona drži pismo, ali baš tada dolazi Umit, shvata da je vezano za njega, te ga ukrade. Kaže Arzu da ima iznenađenje za nju. Kupuje joj nakit. Asuman i Erkut se pokušavaju pomiriti. Elif i Zejnep posjećuju Selima. Arzu misli da je izgubila pismo. Odlazi Serdaru u posjetu kako bi saznala šta je pisalo u pismu, ali tamo je čeka iznenađenje.
464: Asuman traži novac od Erkuta, ali on joj ne da. Gondža ne zna gdje će pa se skriva u Arzuinoj kući. Tamo ugleda Umita i Arzu dok je on pokušava odvesti u krevet. Umit odlazi do Alije i laže je dok Melek sumnja u njega. Arzu saznaje da je Serdar mrtav. U školi, dva druga hoće da bace Elif niz stepenice, ali nju spašava neki drug. Arzu se pita kako je Serdar umro.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site