Elif - Arzu je živa, porodica saznaje za Selimovu bolest

Elif

Elif – od 652. do 654. ep. – Arzu je živa, porodica saznaje za Selimovu bolest!

By  | 

652: Porodica je uplašena zbog Selimovog stanja. On kada dođe sebi, govorim im istinu o svojoj bolesti. Alije je skrhana, pozli joj. Ipak, porodica se ne predaje. Žele mišljenje i drugih doktora. Lejla je u bolnici, u kritičnom stanju. Jahja krivi Jusufa za njeno stanje, iako ga Fevzije uvjerava da Jusuf nije kriv. Jahja je ipak odlučan da se osveti Jusufu.
653: Alija sanja Selimovu smrt. Zejnep istražuje u vezi njegove bolesti. Sa Jusufom odlazi do doktora koji im govori da postoji mogućnost liječenja u Americi. Selim smatra da se ulazud trude. Odlazi na posao iako nije dobro. Lejlino stanje se poboljšava. Jedna osoba iz prošlosti pragi svaki korak porodice Emiroglu.
654: Porodica smatra da je Jusuf previše toga učinio za njij, protive se njegovoj namjeri da proda kuću kako bi skupio novac za Selimovo liječenje. Zejnep uz Elifinu pomoć dolazi na ideju da kreira internet stranicu. Arzu je živa i odlazi na imanje kako bi pronašla novac za nove isprave, ali čeka je neugodno iznenađenje. Jahja konačno nalazi advokata kojeg traži.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!