Elif - od 655. do 657. ep. - Selim odlazi u Ameriku na liječenje

Elif

Elif – od 655. do 657. ep. – Selim odlazi u Ameriku na liječenje!

By  | 

655: Zejnep pokušava na sve načine da prikupi novac za Selimovo liječenje, on je unapređen u firmi. Hakan smatra da on zaslužuje unapređenje i traži načine da osramoti Selima. Odluči da iskoristi saznanje o kampanji na društvenim mrežama. Jahja je šokiran kada dobije naređenje da ubije Jusufa da bi njegov šef dobio nasljedstvo. Ali Jahja nije jedini koji traga za Jusufom.
656: Jusuf dobije pismo od bolesne tetke koja mu se izvinjava za sve što je učinila i ostavlja mu nasljedstvo nakon smrti. Selim nakon što Hakan razglasi o njegovoj bolesti napušta firmu, odlazi kući. Zejnep i Fikret mu daju da znanja da neće odustati od njega.
657: Arzu predloži Umitu da prodaju imanje kako bi dobili novac. Ali njegov odgovor je šokira. Sedam dana nakon Fikretovog velikog gesta, Selim odlazi u Ameriku na liječenje tj. započinje borbu sa tumorom. Arzu se ne miri sa činjenicom da je izgubila imanje.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!