Elif od 263. do 265 epizode! Elif saznaje da joj je Kenan otac! - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 263. do 265 epizode! Elif saznaje da joj je Kenan otac!

By  | 

pageElif saznaje da joj je Kenan otac!
263 epizoda

Kenan dobija samo deo Ipekinog pisma i tajanstvenu poruku da dođe na određeno mesto kako bi saznao istinu. I Melek prima poruku poziva na isto mesto. Serdar ispunjava svoj cilj osvete Arzu. Pronalazak drugog dela pisma potpuno šokira Kenana.

264 epizoda

Melek strahuje od Elifine reakcije nakon što je Elif saznala da joj je Kenan otac. Serdaru ostaje još samo jedan korak za ostvarenje svog plana osvete Arzu. Nema nameru stati dok ne uzme svoju kćer. Dok Kenanova odluka iznenađuje sve ukućane, Arzu ostaje šokirana vešću da je Elif živa i da je Kenan saznao da je ona njegova kćer.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


265 epizoda

Nedždet svojim podmuklim planom uspeva da onesposobi Melihov auto zbog čega Melih, Elif i Efruz sleću niz liticu. Dok svi na imanju Emiroglu nestrpljivo očekuju Elifin dolazak, nisu ni svesni kakva ih grozna i bolna vest očekuje. Kenanu i Melek se u trenutku ruši celi svet.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *