Fanaa Ishq Mein Marjawan – 16. epizoda - Veridba Paki i Išana!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 16. epizoda – Veridba Paki i Išana!

By  | 


Šapne Išanu da zna da to nije njegov prsten, ali neka ga stavi Paki inače će se rastužiti. Išan stavi Paki prsten, kao i ona njemu. Porodice tapšu za njih. Paki se užasno dopada prsten. Agastja kaže da prsten mora biti predivan, napravljen je s ljubavlju za nju. Išan pokuša da joj kaže istinu o pravom prstenu, ali ga Agastja zaustavi govoreći da bi to moglo da skine osmeh sa Pakinog lica. Paki se zahvali Išanu na prelepom prstenu. Taj prsten će zauvek ostati na njenom prstu kao simbol njene ljubavi prema njemu.
Sa druge strane, baka nanosi haldi na Agastjino lice. Kaže da je kao i uvek ispunila njegovu želju, ali zašto radi sve ovo? Agastja izjavi da joj neće dovesti Paki bez da prethodno izvrši sve rituale. Obećava joj da će Paki biti snaja porodice Raičand i podseti je da ostatak tog haldija odnese kod Paki kući.
Kod Išanovih, u toku je Išanova haldi ceremonija. Šubam pita Išana da li je rekao njihovom tati da je Agastja dao prsten. Išan ga stiša, nije još rekao ništa. Šubam prokomentariše da ga je Agastja izvukao. Išan smatra da je pogrešio kada je pomislio da Agastja voli Paki, on je samo njen prijatelj. Šubamu je drago što su stvari sada jasne.
Pakina majka priča sa strinom, haldi od Išana još nije stigao. Stiže Agastja koji ih pita zašto izgledaju tako napeto. Baš u trenutku kada Pakina majka podeli sa njim da haldi još nije stigao, stiže Šubam sa činijom. Izvinjava se što je zakasnio zbog gužve u saobraćaju. Pakina majka ode po listove da nanese Paki haldi.
Ostali članovi porodice su zauzeti plesom. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site