Fanaa Ishq Mein Marjawan – 24. epizoda – Pakhi pristane da se uda za Agasthyu, Ishaan se probudi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 24. epizoda – Pakhi pristane da se uda za Agasthyu, Ishaan se probudi!

By  | 

Pakhi dolazi kod Agasthye i kaže da se ne može udati za njega. Ne želi da uništi život svom najboljom prijatelju. Kaže da je brak velika obaveza i da ne želi da mu oduzme sreću da bi obezbedila sebi život. On je pametan i zaslužuje bolju devojku. Dodaje da se njen život promenio i da se boji da će njena majka izvršiti samoubistvo zbog ismevanja ljudi. Nastavi da ne želi da ga uvlači u svoje probleme. Agasthya natera Pakhi da sedne i donese joj sladoled. Podseti je kako joj je donosio sladoled svaki put kada je bila uznemirena. Doda da je on srećan kada vidi nju srećnu. Nastavi da ne može dobiti savršeniju devojku od nje. Do sada su delili i sreću i tugu, ali vreme je da svom prijateljstvu daju novo ime. Traži od nje da nikada više ne kaže da mu krade sreću jer je ona njegova sreća. Pakhi govori da sada nije ista Pakhi, zaboravila je i da se smeje. Možda nije spremna za brak. Agasthya kaže da će sačekati i da će biti najbolji prijatelji dok ona ne bude spremna i onda će njihov život krenuti u novom pravcu.
Prema kaže Pakhi da je dobro što se videla sa Agasthyom. Pakhi kaže Premi da pozove Neelimu i da joj kaže da je spremna da se uda za Agasthyu. Prema srećna zagrli Pakhi. Međutim, upita je da li je pristala zbog pritiska. Pakhi kaže da je već donela jednu pogrešnu odluku i da ne želi da još jednom pogreši. Nada se da će usrećiti Agasthyu. Prema uverava Pakhi da će biti srećna sa Agasthyom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno