Fanaa Ishq Mein Marjawan – 24. epizoda – Pakhi pristane da se uda za Agasthyu, Ishaan se probudi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 24. epizoda – Pakhi pristane da se uda za Agasthyu, Ishaan se probudi!

By  | 

Pakhi plače sećajući se Ishaana. Kaže da je Ishana volela svim srcem i da je njena ljubav prema njemu ostala nepromenjena uprkos svemu što se dogodilo. Nastavi da ne želi da bude glupa i da mora da postane odgovorna. Nada se da će Ishaan uskoro ozdraviti, ali njegovo poglavlje u njenom životu je od sada završeno i ona ga nikada više neće videti.
U bolnici, Ishaan otvara oči i seća se Pakhi.
Neelima kaže Agasthyi da će se njihov san konačno ispuniti. Agasthya govori da će Pakhi konačno postati njegova i da mu je sada niko ne može oteti.
Sutradan, Prema dolazi do Pakhi i pita je zar nije probala svoju “lehengu” koja je stigla nakon sužavanja. Ona ukapira da je Pakhi tužna. Savetuje je da čak i tuga treba da ima granicu, inače joj može naškoditi. Doda da tuga može da se okonča. Traži od Pakhi da se spremi jer moraju da odu u Agasthyinu kuću. Pakhi se seti Ishaana i skine maramu sa glave koju joj je majka stavila. Pakhin stric dođe tu i kaže da nakon što je Pakhi odlučila da se uda za Agasthyu sad dobija mnogo porudžbina i da je donela ispravnu odluku. Prema kaže da će se Pakhin osmeh vratiti nakon udaje za Agasthyu. Pakhin alter ego kaže Pakhi da se žrtvuje za dobrobit svoje porodice i pita je da li će moći da voli svog najboljeg prijatelja. Pakhi je zbunjena.
U sledećoj: Agasthya i Pakhi se venčavaju. Agasthya dobije anonimno pismo u kom ta osoba piše da ima dokaze za sve njegove (Agasthyine) zločine.
Epizodu pogledajte OVDE

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno