Gazdarica 40. epizoda!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 40. epizoda!

By  | 

pageGazdarica 40. epizoda!
Prevod čitateljka Anabela. Hvala!

Vukovi veoma mračno reaguju na pojavu jednog Gastona, elegantnog i moćnog. Gaston nazdravi za budućeg kandidata, Anibala Villegasa, u ime svoje gazdarice. Vukovi su radoznali da saznaju ko je ta toliko moćna žena, koja štiti Gastona i čije je ima Veronika Dantes.

Antonija, tokom svog ponovnog susreta sa Albertom, moli ga da se pretvara da je Gastonov prijatelj, kako bi je informisao o detaljima. Ovaj tako uradi i sazna o velikoj moći i lepoti Veronike. Gaston iznenadi Fransisku i Maxa svojim dolaskom, i čekom od strane Gabrijele, kako bi živeli bolji život, ali ova odbija, jer ako vide da se razbacuju, Gabrijelini planovi bi mogli propasti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gaston predložI Huliju postrojenje za prečišćavanje, i jedan mali rezervoar za grad od strane njegove gazdarice, posle zaduži Patrisiju da organizuje zabavu za dobrodošlicu. Lućo se pojavi Pred Lusesitom, priseća ga se emotivna. Antonija dobije pozivnicu i Alehandro dobija iz Gastonovih ruku veoma ličnu pozivnicu da primi Veroniku Dantes.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site