Gorka zemlja 58. i 59. epizoda! Zulejha puca u Demira!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 58. i 59. epizoda! Zulejha puca u Demira!

By  | 

58 epizoda

Mužgan otvoreno objavljuje rat protiv Zulejhe. Nakon što se završe burni dani vreme je za Gultenino venčanje. Zulejha se upušta u pripremu venčanice za Gulten I odlazi u kupovinu. Ona saznaje veliku Gaffurovu tajnu I vraća se kući. Hunkar priznaje da je rastavila mlade I napravila im pako od života. Mužganini snimci Yilmiza I Zulejhe razbesne Demira. Demir odvodi negde Zulejhu I uperuje joj pištolj u čelo, te je pita kako je mogla nešto tako da mu uradi.Zulejha ga moli da je ubije, jer više ne može tako da živi. Demir puca u Zulejhu I ona pada na pod. Da li je Zulejha mrtva?

59 epizoda

Nakon što je pokušao ubiti Zulejhu, Demir ipak puca u vazduh. Demir nije mogao da je ubije vlastitim rukama, ali nema nameru da je drži u životu. Hunkar pokuša da interveniše, ali je Demir van sebe. On Zulejhu isteruje iz konaka, te ona donosi odluku da sama sebi oduzme život. Mužgan je uzela svog sina, pasoš I otišla u Ameriku. Zulejha puca u Demira. Da li je Demir živ?

Sve epizode Gorka zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site