Gorka zemlja 60. i 61. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 60. i 61. epizoda! Zulejha je u zatvoru!

By  | 

Gorka zemlja 60. i 61. epizoda!

60 epizoda

Zulejha puca u Demira i rani ga. Hunkar je zabrinuta za svog sina, zove policiju koja odvodi Zulejhu. Demir je odvežen u bolnicu i na operaciji je. Doktori se bore za njegov život. Jilmiz dolazi kod Zulejhe u zatvor i daje joj svoju podršku. Hunkar je u bolnici bezvoljna, a Fekeli je uz nju. Jilmaz čini sve da bi izvukao Zulejhu iz zatvora. Nakon što je Mužgan pokušala da pobegne sa sinom, Jilmaz uzima sina kod sebe, a to dovede do toga da Mužgan pokuša sebi da oduzme život. Mužgan seče vene. Demiru staje srce.

61 epizoda

U toku je sudjenje Yulejhe I Demira. Demir govori sudiji da je Zulejhu oženio iz ljubavi I da je voleo I dalje je voli I pored svega što mu je učinila. On dodaje da je Zulejha okaljala njegovu čast I da je pokušala da ga ubije, te da ne zaslužuje da bude slobodna I da vidi svoju decu. Zulejha govori Fekeliju da ode I kaže Jilmazu da mu je Adnan sin. Nakon incidenta koji napravi Demir, Zulejha moli Jilmaza da je više ne posećuje u zatvor. Jilmiz odluči da ode sa sinom u Istanbul. Demir odluči da Adnana odvede kod Jilmaza, ali Jilmaza ne zatiče kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Gorka zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site