Gulcemal - 7. epizoda!

Gülcemal - Gulcemal

Gulcemal – 7. epizoda!

By  | 

Gulcemal – 7. epizoda!

Gulcemal je slomljen nakon Devinog odlaska i lomi sve po sobi.  Govori Vefi da je izgubio sve, i Devu i Agarmana. Deva dolazi svojoj kući. Zove ženu u Gulcemalovoj kući i raspituje se da li je pitao za nju. Ona joj govori da Gulcemal ne izlazi iz sobe od kako je otišla. Deva sanja da je došao i izvinio se.
Gulcemal stvarno dolazi i želi da razgovara. Govori da neće otići dok ne pristane na razgovor. Devi je drago što je tu, ali se pravi pred njim hladna. On je na kraju opet kidnapuje i odvede svojoj kući. Govori joj da će joj sve ispričati na večeri. Pokazuje joj svoju farmu i uči je da jaše konja.
Uveče, Deva dolazi na večeru i razgovaraju. On joj ispriča svoju priču, sve o Zafer. Zatim je odvede i pokloni joj konja kojeg je jahala. Pita je da mu pomogne u projektu protiv Zafer, da je pobjede. Deva je povrijeđena što se nije udostojio da se izvini nakon toliko nepravde. To nije njen rat, neće ga voditi. Gulcemal emotivno priznaje da je u pravu i izvini joj se. Govori joj da je bez nje kuća prazna. U međuvremenu, Vefa saznaje da je Mert Devin bivši vjerenik i taman želi reći Gulendam, ali mu ona saopšti da je trudna i nikad srećnija. 
Beril govori Zafer da ona ne može učestvovati u projektu koji podržava žene žrtve koje bi sve dale za svoju djecu, nakon što je ona napustila svoju. Agarman je šokiran. Zafer pita odakle im te gluposti, a Beril pred investitorima govori da im je rekao član njihovog odbora, njen napušteni sin. Upravo tada se pojavljuju Gulcemal i Deva zajedno. 
Sve epizode OVDE 
Najava OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *