Hum Hain Na 32 i 33 epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na 32 i 33 epizoda!

By  | 

page 2Hum Hain Na 32 i 33 epizoda!
Hum Hain Na 32 epizoda
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala. 🙂

Bunty obećava Saagariki da će ubediti svoju majku. On stiže kući i pita Lakshmi zašto je to uradila. Lakshmi odgovara da ne želi još jednu Rani u kući, već joj je obećao da će oženiti onu koju ona odabere. Bunty pokuša da joj objasni da je Saagarika dobra devojka, ali uzalud. Potom ode u svoju sobu, i tužno zaspi. Sledećeg jutra, Phubali teši Saagariku. Dolazi Chattopadhay, te videvši Saagariku, reši da odu u Bunty-jevu kuću da popričaju o njenom venčanju sa Bunty-jem. Lakshmi je spremna da ide u Satyinu kuću. Babuji joj objašnjava da su se i oni venčali iz ljubavi, pa zašto Bunty ne može. Već je odabrala Rani, i videla kakav je Pappu sad. Bunty stiže Saagarikinoj kući. Povede Saagariku i izvini joj se. Ona ga pita zašto se izvinjava. Na sreću, Lakshmi stiže na vreme, te kaže Chattopadhayu da su došli da zaprose Saagariku za Bunty-ja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obaveznaHum Hain Na 33 epizoda

Lakshmi veli Saagarikinoj porodici da ima samo jedan uslov – venčanje mora da se održi tokom sledećih 48 sati. Chattopadhay se složi, ali zatraži da se održi u bengalskom stilu. Kasnije, Satya dolazi kod Lakshmi da pita kad dolaze da je zaprose. Šokira se kad sazna da se Bunty ženi Saagarikom. Bunty je obučen kao mladoženja. Svatovi su spremni, no Lakshmi odbija da ona pođe u svatove. Kaže da će kući sačekati svatove. Phubali zeza Saagariku da će sad jesti iz Bunty-jevih ruku. Chattopadhay je emotivan što mu se ćerka jedinica udaje. Sa suzama odlazi da dočeka svatove. Svatovi su dočekani u bengalskom stilu. Saagarika gleda u majčinu sliku, pomalo zabrinuta kako će se prilagoditi Bunty-jevoj porodici. Lakshmi razmišlja da je izgubila svog sina da on nije čak ni shvatio da ona nije na venčanju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site