Igra sudbine od 172 do 179 epizode, sažetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 172 do 179 epizode, sažetak

By  | 

Igra sudbine od 172 do 179 epizode

Siddhi je zabrinuta za ishod Kunalovog suđenja. Policija pronalazi i hapsi Rohita. Rohit uspeva pobeći policiji. Siddhi traži od Kunala da joj dopusti da ga nastavi braniti na sudu i pored svega.

Kunal se ne pojavljuje na posednjem ročištu. Thakraal je svestan da Siddhi više ne poseduje CD. Thakraal traži od sudije da konačno donese presudu, a Siddhi poziva Rohita da svedoči u Kunalovu korist.

Sudija oslobađa Kunala nakon Rohitovog svedočenja. Kunal se ljuti na Siddhi što je povukla opužbu protiv Rohita. Kunal se bori sa sobom i ne zna kako da izrazi svoja osećanja Siddhi. Rohit ne može da zaboravi Raveenu.

Seema želi sprovesti plan kojim će zbližiti Kunala i Siddhi. Siddhi odlazi na put i nada se da će i Kunal krenuti sa njom. Kunal ostaje sam u kući i teško mu pada Siddhin odlazak. Raj i Seema se nadaju da će i Kunal uskoro doći na selo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *