Igra sudbine od 370 do 378 epizode, sažetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 370 do 378 epizode, sažetak

By  | 

Igra sudbine od 370 do 378 epizode

Kunal odlučuje kupiti poklone za porodicu nakon zaključenog posla. Siddhi sprema iznenađenje za celu porodicu. Richa govori porodici da je ona ta koja je obavestila poreznu inspekciju. Gaurav dobija otkaz na poslu i njegova kompanija mu preti tužbom.

Seema smatra da je ona odgovorna za Gauravove probleme. Siddhi je nestala i Kunal kreće u potragu za njom. Veena i Raj žele rasprodati svoju imovinu kako bi spasili Gaurava. Kunal saznaje da je Siddhi bila u restoranu u kojem se desila eksplozija.

Abhay se plaši da će zauvek ostati bez Ananda ako se nešto desi Siddhi. Kunal odlazi u policiju kako bi prijavio Siddhin nestanak. Kunal se sukobljava s Abhayem u policijskoj stanici. Abhay dolazi u Kunalovu kuću kako bi odveo Ananda.

Kunal pronalazi ranjenu Siddhi u Abhayevoj kući i prebacuje je u bolnicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *