Igra sudbine od 162 do 171 epizode,sažetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 162 do 171 epizode,sažetak

By  | 

Igra sudbine od 162 do 171 epizode
Kunal saznaje da se Raveena ponovo viđa s Rohitom. Vikram spašava Raveenu od Kunala. Kunal prati Rohita i pronalazi mesto gde je Siddhi bila zarobljena. Kapil optužuje Kunala da je zbog njegove nepažnje Siddhi oteta.

Kunal odlučuje predati Rohitu CD u zamenu za Siddhinu slobodu. Kunal odlazi kod Thakraal i traži od njega da oslobodi Siddhi. Siddhi ne želi da Kunal žrtvuje svoju slobodu za njenu. Richa traži od Rohita da ubije Siddhi.

Kunal oslobađa Siddhi i pokušavaju zajedno pobeći otmičarima. Thakraal saznaje da je Richa naručila Siddhino ubistvo. Otmičari ponovo pronalaze Kunala i Siddhi. Policija traži Rohita, a Thakraal ga pokušava spasiti.

Otmičari ranjavaju Siddhi i Kunal je pokušava prebaciti u bolnicu. Policija dolazi ne mesto nesreće, ali tamo ne pronalaze Siddhi i Kunala. Raj pronalazi Kunala u bolnici dok se doktori bore za Siddhin život. Thakraal pokušava spasiti Rohita od zatvora.

Siddhi se polako oporavlja u bolnici, a Richa dolazi u bolnicu kako bi se uverila da li je Siddhi zaista preživela. Siddhi je zabrinuta za ishod Kunalovog suđenja. Policija pronalazi i hapsi Rohita.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *