Igra sudbine od 280 do 292 epizode,sažetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 280 do 292 epizode,sažetak

By  | 

Igra sudbine od 280 do 292 epizode,sažetak

Siddhi bezuspešno pokušava razgovarati sa Kunalom. Abhay nudi Kunalu posao, ali on ne želi da prihvati ponudu. Abhay pronalazi Kunala u kockarnici i uspeva ga uveriti da prihvati njegovu ponudu. Veena je bolesna i mora na operaciju.

Gaurav govori Kunalu da neće dugo izdržati na poslu. Kunal saznaje da će Siddhi biti njegova šefica. Richa se pita zašto je Kunal ponovo počeo raditi. Kunal misli da Siddhi stoji iza svega i odlučuje dati otkaz.

Kunal se zaklinje Siddhi da će i ona patiti zbog njega. Siddhi se plaši da Abhay ne sazna istinu o njoj i Kunalu. Thakraal pokušava saznati za koga radi Kunal. Abhay želi da upozna Kunalovu porodicu.

Anand odlazi u kamp za decu. Siddhi pokušava saznati da li su Richa i Kunal zaista u braku. Abhay organizuje zabavu na koju poziva Kunalovu porodicu.Seema se sukobljava sa Siddhi na zabavi. Siddhin i Kunalov Anand se upoznaju u kapmu za decu. Abhay traži od Kunala da se izvini Siddhi zbog neugodnosti koju je izazvao na zabavi.

Siddhi saznaje da Kunal i Richa nisu u braku.Siddhi pronalazi Kunala i govori mu kako ga još uvek voli i da želi da ponovo budu zajedno. Kunal uverava Siddhi da je u braku s Richom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Seema moli Kunala da prizna Siddhi da je Anand njen sin. Siddhi posećuje Kapila, ali je on ne želi videti. Kunal poziva Richu da izađu na večeru.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *