Igra sudbine od 58 do 70 epizode sazetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 58 do 70 epizode sazetak

By  | 

Igra sudbine od 58 do 70 epizode sazetak

Kunal ipak odlučuje zajedno sa Siddhi krenuti na Richinu zabavu. Sudhanshu pokušava uceniti Gaurava i ne želi mu isplatiti platu. Kunal se sukobljava s Thakraalom na Richinoj zabavi. Richa sprovodi plan kojim želi rastaviti Siddhi i Kunala.Kunal dobija povišicu na poslu. Rohit govori Raveeni da je Siddhi njegov advokat. Kunal pronalazi fotografiju koja bi mogla kompromitovati Rohita. Kunal se pita kako je Siddhi saznala koji dokaz namerava izneti na sudu.

Nisha govori Raveeni da se kloni Rohita.Svi u porodici Chopra saznaju da Siddhi i Kunal brane suprostavljene strane na sudu. Raj traži od Siddhi na odustane od slučaja. Kunal želi saznati ko je devojka koju je Nisha videla u Rohitovom društvu. Kunal pronalazi svestenika koji je venčao Nishu i Rohita.Kunal saopštava članovima svoje porodice da je dobio unapređenje. Siddhi dobija poklon od Kunala za rođendan. Kapil organizuje rođendansku zabavu za Siddhi kojoj prisustvuje i Kunal.

Richa doživljava saobraćajnu nesreću.Siddhi počinje sumnjati u Rohitovu nevinost. Richa saznaje za Rohitovu i Raveninu romansu. Kunal pronalazi novi dokaz protiv Rohita.Raveena krade dokaz iz Kunalove fioke. Kunal optužuje Siddhi da je ukrala dokaz. Richa i Thakraal saznaju da je Rohit kriv. Siddhi saznaje da je Rohit kriv i da je Thakraal samo iskoristio. Siddhi želi pomoći Kunalu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *