Igra sudbine od 141 do 151 epizode,sazetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 141 do 151 epizode,sazetak

By  | 

Igra sudbine od 141 do 151 epizode,sazetak
Siddhi staje na Kunalovu stranu i napušta Shilpinu i Chaitanynu veridbu. Siddhi se sukobljava s Richom na javnom mestu. Kunal pristaje da Siddhi vodi njegovu odbranu na sudu. Richa smišlja način kako da se osveti Siddhi.

Kunal ne želi sarađivati sa Siddhi. Siddhi nije svesna da je Shilpin brak došao u pitanje. Kunal želi pomoći Shilpi i Chaitany jer njihovo venčanje dolazi u pitanje. Vikram saznaje da se Raveena viđa s Rohitom.

Siddhi strahuje od Kunalove reakcije nakon njenog neuspeha. Kunal sprovodi svoj plan kako bi Shilpa i Chaitanya ponovo bili zajedno.

Kunal uspeva prevariti Thakraala i Siddhi ga ponovo može braniti na sudu. Richa je zabrinuta za ishod sudske presude. Kapil saznaje da je Kunal spasio Shilpinu i Chaitanynu vezu. Siddhi uspeva uveriti Nikhila da svedoči u Kunalovu korist.

Richa saznaje kojeg svedoka Siddhi želi pozvati da svedoči. Thakraal je uveren da će sudija osuditi Kunala. Siddhi poziva Thakraala da svedoči. Siddhi pronalazi svedoka koji bi mogao osloboditi Kunala.
Kapil otkriva Siddhi da je Kunal spasio Shilpinu i Chaitanynu vezu. Richa sprema osvetu Siddhi. Richa uspeva uveriti Thakraala da je nastavi zastupati. Kunal je srecan i zadovoljan Siddhinim radom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *