Igra sudbine od 308 do 318 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 308 do 318 epizode

By  | 

Igra sudbine od 308 do 318 epizode
Kunal i Siddhi se nalaze u opasnosti jer ih proganjaju razbojnici. Richa se ne može pomiriti sa tim da je Kunal otišao na put sa Siddhi. Kunal i Siddhi završavaju u šumi pokušavajući pobeći od razbojnika. Richa i Abhay kreću u potragu za Kunalom i Siddhi.
Kunal i Siddhi pronalaze staru kuću u kojoj se kriju od razbojnika. Blizanci provode sve više vremena zajedno. Abhay i Richa stižu u hotelsku sobu u kojoj su odseli Kunal i Siddhi. Bežeći od razbojnika, Kunal i Siddhi upoznaju zanimljivog čoveka koji im ukazuje na njihovu ljubav. Kunal i Siddhi konačno uspevaju pobeći razbojnicima. Richa i Abhay bezuspešno pokušavaju pronaći Siddhi i Kunala.
Anand traži od Seeme da mu ispriča istinu o njegovoj majci. Siddhi priznaje Kunalu da ga još uvek voli. Siddhi traži od Kunala da joj oprosti i da se ponovo venčaju. Abhay i Richa konačno pronalaze Siddhi i Kunala.
Siddhi se oporavlja od povreda, a Kunal se želi osvetiti čoveku koji ih je proganjao. Richa želi ubiti Siddhi. Richa nagovara Abhaya da odmah zaprosi Siddhi. Kunal odlučuje oprostiti Siddhi i želi da ponovo budu zajedno.
Abhay traži od Siddhi da se uda za njega dok Kunal posmatra sve. Seema i Anand pokušavaju da pomire Siddhi i Kunala. Abhay organizuje zabavu na koju poziva Kunalovu porodicu. Anand moli Siddhi da se ne uda za Abhaya.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *