Igra sudbine od 293 do 307 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 293 do 307 epizode

By  | 

Igra sudbine od 293 do 307 epizode
Kunal želi provoditi što više vremena s Richom kako bi uverio Siddhi da su u braku. Siddhin i Kunalov Anand shvataju da su braća. Kunal se sukobljava sa kolegama na poslu zbog Siddhi. Richa počinje sumnjati u Kunalovo ponašanje.

Blizanci se zaklinju da će dati sve od sebe kako bi pomirili Kunala i Siddhi. Sulehka se nada da će se Siddhi udati za Abhaya. Richa želi organizovati proslavu Kunalovog rođendana na poslu. Abhay se zaljubljuje u Siddhi.

Richa pokušava uceniti Kunala i traži od njega da je oženi. Sulekha želi da kaže Siddhi šta Abhay oseća prema njoj. Kunal ne zna šta da radi i nalazi se u bezizlaznoj situaciji. Kunal želi da zna šta se dešava između Abhaya i Siddhi.Richa pokušava isprovocirati Siddhi. Sulekha nagovara Abhaya da zaprosi Siddhi.
Kunal odlazi u Siddhinu i Abhayevu kuću kako bi preuzeo neku dokumentaciju. Abhay misli da je Siddhi pristala da se uda za njega. Sulekha insistira na tome da Abhay zaprosi Siddhi. Kunal ne može da se pomiri sa činjenicom da će se Siddhi ponovo udati.

Sulekha govori Siddhi kako želi da postane njena snaja. Siddhi i Kunal se žestoko sukobljavaju na poslu. Siddhi ne može oprostiti Kunalu zbog optužbi i uvreda na njen račun. Kunal i Siddhi odlučuju dati otaz na poslu, ali Abhay u međuvremenu unapređuje Kunala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Abhay šalje Kunala i Siddhi u drugi grad kako bi zajedno radili na jednom slučaju. Richa ne veruje Siddhi i želi krenuti s njima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *