Ishq Mein Marjawan - 13. epizoda - Tara posjeti Arohi dok spava

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 13. epizoda – Tara posjeti Arohi dok spava!

By  | 

Arohi i dalje drži ruke preko očiju i poželi i ona njemu dobro jutro. Izvini se ponovo, ništa nije vidjela. Trebala je pokucati. Opet se izvini. Dip se već obukao i stane pred nju. Pokuca joj na ruke i kaže joj da može da otvori oči. Obukao se. Ona odbija. On je zamoli, zaista se obukao. Arohi polako viri, potom skroz otvori oči. On veli da vidi, potpuno je obučen. Ona se izvini ponovo, trebala je kucati, ali..On veli da ništa nije vidjela.

Ona se kune da nije. On se smiješi i veli da se ne treba izvinjavati, između muža i žene nema formalnosti. Arohi se postidi. On je pita kako joj se dopada telefon. Arohi veli da je jako dobar. Dip joj kaže da se spremi, sad će doručak.
Arohi obučena u plavu haljinu stiže u dvorište, na doručak. Dip joj se pridružuje i pita je za izbor hrane. Arohi govori da joj je sve ovo novo. Dip veli da nema veze, navići će se. Ovo je njena kuća, donese joj voće, ona se zahvali. Potom joj spremi njen omiljeni čaj. Pruža joj i pita je zar to nije taj omiljeni. Ona je iznenađena, gledaju se. Potom potvrdi, ali kako on to zna. On veli da će i ona da zna uskoro kakav on pije.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site