Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 153. ep. – Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom!

By  | 

Dip pita Arohi šta ona misli o Vediki. Arohi je šokirana, Dip pita šta je bilo. Arohi veli da nema vremena da misli o njoj. Ne zna mnogo o njoj samo zna da je siroče i da su joj oni dali krov nad glavom. Ali kada god je vidi, iznervira se. Zbog nje pomisli da je njena kuća sirotište, ali šta da radi. Ali zašto je pita to? Da li ima neku informaciju o njoj? Dip negira, nego je nije vidio neko vrijeme, misli da se spakovala i otišla zauvijek. Ali to je dobro, više se neće osjećati kao da je kuća sirotište. Arohi se na silu nasmiješi.
Pritvi dolazi kod Rome, pita gdje je Vedika. Roma upitno ponovi njeno ime. Pritvi joj očajan govori da je Vedika njegov razlog za život. Ako joj se nešto dogodi..neka kaže gdje je. Roma veli da joj ona nije ništa uradila. Zašto je tako zabrinut za nju, ko je Vedika? Da mu nije kćerka? On je pita gdje je. Roma veli da je rekao da Vedika nije njegova kćerka. Lagao je. A zna dobro šta ona radi ljudima koji je lažu. Pritvi govori da je nije lagao samo se plašio da ona ne naudi Vediki. Ona je i njena kćerka, neka ima milosti. On će je urazumiti i poslati daleko. Neka joj oprosti. Roma veli da će pričati poslije o tome. Uhvati ga za ruku i pita da se nije slučajno ujedinio sa njenim neprijateljima? Pritvi je pita kakve gluposti priča, zar on ikada može da nju izda? Može se zakunuti i u nju i Vediku. Ne zna ko je doveo Vediku tu. Nije umješan u to. Pokušao je da je pošalje odatle, ali tvrdoglava je poput nje. Moli je da oprosti Vediki. Roma veli da joj oprašta. Sada neka ne bude zabrinut i neka je ne moli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *