Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 153. ep. – Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom!

By  | 

Arohi paniči. Roma pita Vediku ponovo i opet joj prisloni žice. Vedika plače, više nema snage, gubi svijest. Roma joj viče da ostane svjesna.
Ovamo, Arohi krivi sebe za sve što se dešava Vediki. Ako joj se nešto desi, neće sebi nikada oprostiti.
Roma krene opet da prisloni žice, Dip ulazi i u dilemi je, želi da spasi Vediku, ali ne može protiv Rome. Ipak priđe i zaustavi Romu. Ona ga pita kako se usuđuje da je zaustavi. Dip govori da ako nastavi, ubiće je. A ako je ubije, nikada neće saznati ime neprijatelja. Neka mu da dan vremena, on će izvući istinu. Roma se složi, neka to brzo uradi, prije sledeće konferencije mora saznatti ko je. Inače će ovu djevojku ubiti na najbolniji način.
Čavani pita Arohi da li je poludjela, ako želi da umre, neka umre prirodnom smrću, zašto da je oni ubiju? Arohi negira, to im je zadnja opcija, nema izbora.
Dip polije Vediku vodom, ona mu govori da je ubije, ali neće reći ime osobe. Dip veli da je njihova specijalnost da ne ubijaju osobe koje žude za smrću. Neka mu kaže ko je poslao.
Čavani govori Arohi da ne radi to, to je samoubistvo.
Dip uzima dvoje klješta, otkinuće joj nokte ako ne kaže ko je poslao. Vedika je izmučena, stiska prste u šaku. Dipu stigne poruka ” Ko je koristio Vediku kao pijun? Ako želiš odgovor, pusti Vediku.” Dip je zbunjen, odgovori: “Neću pustiti Vediku ni po koju cijenu. Upravo ću saznati ko je napravio od nje pijuna. ” Arohi čita šokirana. Čavani joj govori da joj Bog daje šansu da stane, biće u nevolji oboje. Arohi odgovori: “Nećeš moći ništa da uradiš ni kada saznaš ko je. Ulovljen si u Arohinu zavjeru.” Sad je Dip šokiran, odgovori: “Arohi? Ona je mrtva.” Arohi odgovori: ” Da li si siguran?” Otkuca i “Arohi je živa, Dip”, ali oklijeva da pošalje. Na kraju, drhteći mu pošalje. Dip je šokiran. Napiše: ” Arohi je živa? Nemoguće. Ja sam obavio njene poslednje rituale.” Arohi mu napiše: ” Osoba koju si spalio, jesi siguran da je bila Arohi? Može biti i nečije drugo tijelo.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site