Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 153. ep. – Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom!

By  | 

Dip napiše da je to Arohino tijelo, mrtva je. Arohi mu odgovori da nije mrtva, upravo se dopisuje sa njom. Ona je Arohi, ona je poslala Vediku i iskoristila je kao pijuna. Dip stisne klješta, ruka mu krvari. Prisjeća se trenutaka sa Arohi. Ispusti i telefon i klješta. Pita se kako je to moguće. Arohi je mrtva. Postoji samo jedan način da sazna. Ovamo, Arohi govori da će Dip pamtiti narednih 24 sata čitav život. Ona zna sve njegove slabosti. Suzne su joj oči. Dip je zove na telefon, tj. na broj sa kog mu je pisala da je Arohi. Čavani je upozorava da se ne javi, biće problem ako joj prepozna glas. Arohi govori da se ne može sada povući, brine se za Vediku, ne sebe. Javi se.
Arohi: ” Zdravo Dip! Prepoznao si moj glas, zar ne? (I jedno i drugo su suznih očiju) Sada vjeruješ da sam živa?”
Dip se prisjeti kako mu je rekla da ga voli, hvata se za srce, emocije izlaze na površinu. Izusti njeno ime. Prisjeti se kako mu je Roma rekla da mora saznati ime te osobe. Skupi snagu i govori: ” Čudno! Mislio sam da ćeš se promjeniti nakon zatvora. Ali ne, ista si. I prije si pala u moju zamku. Sada ćeš ponovo. Potpisala si smrtnu presudu ovim razgovorom.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *