Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 153. ep. – Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom!

By  | 

Ovamo, prodavac donosi neku hranu Dipu za Arohi. On pruža Arohi, Arohi se pita kako da sazna šta Dip zna o Vediki. Proba hranu i zakašlje se. Začinjeno je. Traži vode. Napadne prodavca što je dodao toliko čilija. Dip veli da je čudno, uvijek to jede. Arohi govori da ne razumije, da li je zaboravio zaista ili se pravi? Kada je žena trudna, njene preferencije se mijenjaju. Dip se izvinjava, nije mislio..Arohi je ljuta, nije mislio, u tome je i problem. Žena mu je trudna već 3 mjeseca, a on veli da se nije sjetio toga. Gdje su mu misli ovih dana, pa da li je svjestan koliko ta začinjena hrana može da utiče na bebu. Dip je smiruje, ništa se neće desiti bebi.
Roma govori Pritviju da nije ništa uradila njegovoj kćerki, sigurna je. Išla je do njene sobe da popričaju, ali nije bila tamo. Ostavila mu je pismo. Da mu pismo i veli da nije čitala jer je to njegovo lično pismo. Neka on pročita glasno. Pritvi čita: ” Tata, oprosti mi. Ponijele su me tuđe riječi, ali ne želim više da ti stvaram probleme. Zato odlazim u Delhi zauvijek. Nemoj me zvati, promjenila sam karticu i broj. Zvaću te čim kupim novu. Ako ti budem nedostajala, samo zatvori oči, biću ispred tebe.” Roma se prisjeti kako su Dip i ona natjerali Vediku da napiše pismo. Stavili su kutiju sa pacovima pored nje i zaprijetili da će pustiti pacove da je ubiju ako ne napiše. Vedika pristane uplašena (Napomena: Ova scena je prikazana u okviru “Dopehar Ka Tadka”, nema je u regularnoj epizodi). Potom kaže Pritviju da je to jako dirljivo. Neka se moli Bogu da ona više ne vidi tu djevojku. Ako je vidi, on dobro zna na šta je spremna. Pritvi veli da se ona neće vratiti dok je on tu. Ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *