Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 153. ep. – Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom!

By  | 

Roma se izvinjava, nije mogla da mu kaže da neće pustiti njegovu kćerku da ode tako lako. Našla je posle toliko godina. Prvo mora da je ispita o neprijatelju, a i Dip, gdje je?
Nastavlja se scena Dipa i Arohi, ona ljutito govori da on samo na dijete misli, šta je sa njom? On se izvinjava, odvešće je u bolnicu da vide da li je beba dobro. Arohi veli da on opet o bebi, samo ga ona i interesuje. Briga ga da li je ona (Tara) živa ili mrtva. Zbog toga joj je dao čili i još joj ni vodu donio nije. On joj donese. Ona ga pita da li se pravi da je voli samo zbog bebe? Zato što voli nekog drugog. Dip je zamoli, Arohi je mrtva, neka je više ne miješa pobogu. Dipu zazvoni telefon i ode da se javi. Arohi razmišlja da je bar saznala da mu Vedika nije ništa otkrila. Mora saznati gdje drži Vediku.
Vedika je vezana, doziva pomoć.
Dip dolazi do Arohi, majka je zvala, imaju važan posao. Poslaće vozača po nju. On ode. Arohi napiše Čavaniju poruku da prati Romu.
Dip i Roma idu kod Vedike. Roma ga pita da li je ta djevojka otkrila ime osobe koja je poslala. On negira. Arohi i Čavani ih prate. Međutim, izgube ih. Arohi se pita gdje su nestali, Vedikin život je u opasnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *