Ishq Mein Marjawan - 337. ep. - Dip leži bez svijesti na podu!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 337. ep. – Dip leži bez svijesti na podu!

By  | 

Dip dobija veliki poklon. Tara se pita ko je to poslao. Dim izlazi iz te kutije. Dip u sebi misli kako je to Arohi. Arohi izlazi iz kutije kao Laila. Lice joj je prekriveno. Počne da pleše oko Dipa. Tara uzima nož i krene na njih, ali je Abhi zaustavi i njoj i Viratu da piće u koje je usuo drogu. Veli da je zabava u kući, neka uživaju. Dip i Arohi plešu i dalje. Tara se umiješa i pleše sa Dipom, a Arohi sa Abhijem. Kasnije, Dip sječe tortu. Nahrani Vasundru, Taru, potom i Arohi. Ona govori da ima iznaneđenje i pritisne dugme. Nestane svjetla. Soba je puna dima. Dip ide za Arohi, govori da mu ne može vječno bježati. Virat pita Taru šta se dešava. Ona pita gdje je Manprit, prisjeća se kako joj je Manprit prijetila da će reći Vasundri da je ona ubica i kako joj je izvrnula ruke.
Dip trai Arohi. Ona ode u mračnu sobu, Dip kašlje i govori joj da mu ne može pobjeći.
Virat se prisjeća kako je Manprit prijetila i njemu. Vasundra dolazi i govori da je Manprit smjestila njoj da padne niz stepenice da se vrati kući. Moraju nešto da urade, moraju je naći. Tara govori da je neće poštediti. Odu da je nađu. Abhi sluša i misli kako mora pomoći Arohi, ali gdje je ona?
Arohi je u mračnoj sobi kao Manprit. Dip dolazi i pita je šta ona radi tu. Vrisne. Sledeća scena: Svi su čuli njegov vrisak i dolaze u dnevni. Tara ugleda krv na podu. Ugleda i Dipa kako leži na podu. Svi su zapanjeni.
Najava: Dip i Manprit su kravavi. POlicija hapsi Dipa za njeno ubistvo. Arohi je zadovoljna, to je bila njena igra.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site