Ishq Mein Marjawan - 422. ep. - Netra pristaje da se uda za Dipa!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 422. ep. – Netra pristaje da se uda za Dipa!

By  | 

Mohan govori da žele da se uda za Dipa. Vasundra govori da zna da se sve događa u žurbi, ali niko nije srećan ako se Tara uda za njega, ona je luda. Moli je da spasi Dipa. Netra ode, šeta.
Tara uperi pištolj u Virata i pita gdje je Netra, on govori da ne zna. Tara silazi dolje, Netra ulazi. Tara joj govori da ona ne zna ništa o Dipu. On je grešnik i okrivljuje druge.
avo je, voli da se igra životima. Neka ode ili je mrtva.
Netra dolazi kod Dipa. Ona pita zašto je došao u njen život, uništio je sve. Zašto je poslao majku kod njenih roditelja? Dip joj kaže da odbije ako ne želi. Niko ne želi nasilno vjenčanje. Netra govori da njegova majka nije zadovoljna Tarom. Neka ne odustaje u ljubavi, ako ona pristane, on će da zaustavi sve. Za sve što je uradio za njenu porodicu, pristaje. Dip je grli.
Mohan i žena su zabrinuti. Dip dolazi tu, neka ne brinu. Sakrili su od Netre da je usvojena. Ukrali su je od roditelja. Majka govori da laže. On veli da zna istinu, Mohan je uzeo, ima sve dokaze. On će je sada oduzeti od njih. Mohan govori da zna zašto je i šta uradio. DIp veli da će ga ubiti ako mu se usprotivi. Netra se složila. Mohan pita ženu kako da udaju Netru kada znaju kakav je.
Tara govori Dipu da je njegova mlada tu. On veli da to ona misli. Neka ode. Ona govori da neće dozvoltii da oženi Nezru. Tara se vrati kući i vidi da su sve prepreme obustavljene. Vrišti i pita gdje je sve. Virat se smije, opet je prevario. Dip će da oženi Nwtru večeras. Tara lomi stvari. Virat govori da ih dočeka sa artijem.
Tara zove Mohana i govori da spasi kćerku i zaustavi vjenčanje. Netra je u sobi, Dip dolazi i hvali je.
Najava: Dip pita Netru da li je zabrinuta. Ona govori da je zabrinuta za porodicu. Dip govori da su oni i njegova porodica. Tara vadi pištolj.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site