Ishq Mein Marjawan - 434. ep. - Netra sarađuje sa nekim?

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 434. ep. – Netra sarađuje sa nekim?

By  | 

Dip i Arohi se bore mačevima. On je gurne, pokušala mu je ubiti majku. Arohi govori da to ne bi učinila. Tara napadne Netru kada ova kaže da će Arohi možda da povrijedi Dipa. Netra je pita zašto je jako udarila Vasundru. Nevini ne smiju stradati.
Tara vidi da joj zvoni telefon, Netra govori da je to njen telefon i neka ne dira.
Dip pita doktora da pregleda Arohi. Zaveže je tu, doktor je uspava. Arohi moli da je pusti, no Dip je zaprijetio doktoru. Tara posmatra Netru i pita se ko je zove. Netra na telefon govori da dolazi. Tara je prati. Međutim, izgubi je jer se sudari sa nekim. Arohi je vezana za krevet. Čovjek sa bodežom dolazi i pita otkud tu, ona govori da mora izaći. On veli da će sve biti kako kaže.
Dip govor9i Vasundri da su i Arohi iNetra pod njegovom kontrolom.
Čovjek sjedi na stolici, Netra dolazi, zvao je. On veli da je čekao. Ona veli da zna koja je misija, mora držati i Arohi i Taru i Dipa na oku.
Najava: Dip govori Jatinu da posmatra sve, niko mu ne može uništiti misiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *