Italijanska mlada - 113. epizoda!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 113. epizoda!

By  | 

Italijanska mlada – 113. epizoda!

Sonia kaže Osvaldu da bi trebao iskoristiti Pedrovu odsutnost i steći bakino poverenje i podršku. Eloísa dolazi u crkvi u venčanici i govori da će se udati za Máxima. Sergio i Dante je vode u njenu sobu. Dr. Elizalde je hitno pošalje na preglede kako bi saznali koliko je bolesna. Fidel nazove Pedra u vikendicu i kaže mu da je baka bolesna. Pedro i Fiorella odlaze u Adelin i Reynaldov stan. Oni pristanu da Fiorella bude kod njih dok se ne bude mogla vratiti na imanje. Adela i Reynaldo im čestitaju na venčanju i kažu im da ne mogu verovati da se Vittorio pretvarao da je bolestan kako bi prisilio Fiorellu da se uda za njega. Aníbal želi da Diana pokrade Vittorija. Santino i Julieta odlaze u Italiju. Aitana kaže Osvaldu da je Gianluca spokojan napustio zemlju jer zna da je Fiorella sa Pedrom. Rodrigo kontaktira Gaela pod nadimkom “anđeo čuvar” i govori da mu želi pomoći u vezi s njegovom ovisnosti. Gael ga odbija. Pedro stiže na imanje sa Fidelom. Ulazi u radnu sobu i ugleda Aitanu i Osvalda kako se ljube.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site