Italijanska mlada – 141. i 142. epizoda – Sazna se da je Pilar živa!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 141. i 142. epizoda – Sazna se da je Pilar živa!

By  | 

2Sazna se da je Pilar živa!

141: Adela, Reynaldo, Fidel, Benito, Roxana, Simona i Joaquina slave Pedrovo i Fiorellino venčanje. Eloisa upozorava Pedra da ona neće podržati taj brak, te odlazi. Ostali ostaju i slavlje se nastavlja. Vittorio preuzima na sebe Livijin pokop. Gianna i Gael ručaju s Agustínom i ispričaju mu kako su se upoznali i započeli vezu. Eloisa moli Dantea da pojača obezbeđenje. Federica odvodi Pilar na groblje, a Pilar zaplače kad vidi svoj grob. Federica se kune Gabrielu da će vratiti svoje nasledstvo. Odlaze u staju tražeći nešto zbog čega je Máximo okrivljen za prevaru. Sonia plače jer je trudna. Julieta i Sergio su nemirni zbog poruke s fotografijom. Čekaju daljnje vesti. Ramiro savetuje Aníbalu da vrati Betita jer ih dete koči tiokom osvete Angelesima. Pedro vidi mutne slike. Dr. Elizalde mu kaže da će uskoro progledati. Eloisa kaže da ne podržava Pedrov brak. Fiorella moli Pedra za strpljenje s Eloisom. Pilar beži od Federice i ulazi u Pedrovu sobu, poljubi ga i zagrli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


142: Sergio, Julieta, Fiorella, Sonia, Osvaldo, Eloisa, Gael i radnici ne mogu verovati da je Pilar živa. Federica moli Dantea da uzme plišanog ponija Pilar. Eloisa ispituje Pilar, a ona je uplašena i priznaje da je Máximo lažirao njenu smrt te da je to trajalo godinama pa ju je smestio u umobolnicu. Aníbal šalje poruku Julieti i započinje osvetu. Julieti nije drago što se pojavila Pilar. Aitana traži od Osvalda da se sastanu u tajnosti, ali Osvaldo joj savetuje neka ima dostojanstva i zaboravi ga. Dr. Elizalde moli Pedra da kontroliše svoje emocije jer one mogu uticati na njegov oporavak i savetuje mu da odvede Pilar psihijatru. Eloisa je besna zbog onoga što je Máximo učinio Pilar. Sonia se moli da njena beba bude dobro i da ne pobaci. Federica donosi dokument u kojemu se vidi da je Máximo krivotvorio Gabrielov potpis i počinio prevaru. Eloisa i ostali članovi porodice su iznenađeni.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site