Izgubljena čast – 117, 118, 119 i 120 epizoda

Izgubljena cast

Izgubljena čast – 117, 118, 119 i 120 epizoda

By  | 

Izgubljena čast – 117, 118, 119 i 120 epizoda

Izgubljena čast – 117, 118, 119 i 120 epizoda

117. epizoda
Fatmagul se nakon proživljenog s Mustafom zatvorila u sebe i to pojača Kerimov bes na Mustafu. Njegovi napori da mu zajedno s Fahretinom ostane na tragu neće biti uzaludni.Mustafa uviđa da se obruč oko njega poprilično stegao, no odlučan je da ustraje do kraja.

118. epizoda
Policija otkriva da su Selim i Erdogan pobegli i počinje ih tražiti, no Erdogan ima novi plan kako bi im umaknuli.Mustafina rana svakog trenutka postaje sve opasnija, no on poslednjim snagama nastavlja bežati od policije. Sada je i za Mustafu kraj veoma blizu.

119. epizoda
Vest o Mustafinu hapšenju donosi u kuću veliku radost. Fatmagul i Kerim nakon dugog vremena dobivaju nagradu za svoju borbu… Za Mustafu, koji je teško ranjen prevezen u bolnicu, stigao je kraj. Nova opasnost, od dana kad je upoznala Mustafu, kuca na Asuina vrata čiji je život pravi kaos, a u pomoć joj ponovno pristižu Kerim i Kadir.

120. epizoda
Erdogan i Selim u svom skrovištu na TV-u prate najnoviji razvoj događaja i panično čekaju dan bega. Hapšenje Rešata Jašarana, a zatim i Mustafe povećava njihov strah. Begunci gube živce i napokon se sukobljavaju jedan s drugim. Fatmagul počinje polako dolaziti k sebi nakon preživljene strahote. Kad se tišina između Kerima i nje prekine, njih se dvoje ponovno čvrsto zagrle….Kad osvane dan suđenja za ubistvo Vurala Namlija, Mustafa seda na optuženičku klupu. Za vreme suđenja na kojem Kerim biva oslobođen, Mustafa se suočava s Asu i Fatmagul, ali i s čitavim svojim životom. Dok se suočava odluka čeka s velikim uzbuđenjem, Selimovo i Erdoganovo napeto čekanje završava i oni kreću na put bez povratka…

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site