Izgubljena ljubav – 50. epizoda – Mehmet ponudi Filiz da budu zajedno!

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav – 50. epizoda – Mehmet ponudi Filiz da budu zajedno!

By  | 

Mehmet ponudi Filiz da budu zajdedno!

Nermin kaže Mehmetu da ne očekuje da joj oprosti, nema prava na to, ali ga moli da joj ne nanosi veću bol od te koju sada proživljava, neka zaborve sve. Pita imaju li drugu mogućnost. Mehmet kaže da nemaju. Oni požele jedno drugom sve najbolje u životu. Nermin ode. Mehmet kaže da kad već nije mogao da pređe preko onog što je sebi obećao, zatvoriće to poglavlje. On zapalii Nermininu sliku. Ender se drogira, kaže da nikad neće dopustiti Mehmetu da mu uzme Nermin. Ender govori Filiz da je Mehmet ubacio drogu u šleper, ali mu ona ne veruje.
Ender odlazi kod Nermin i pokušava je na silu odvesti. Šukru i on se potuku. Ender odlazi rekavši da se ovo neće završiti na ovome, doći će opet. Mehmet zove Filiz da se nađu. Nermin donese lekarski izveštaj o povredama svom advokatu Šamilu zbog razvoda. On joj kaže da može da ga tuži zbog nasilja, ali ona ne želi. Šamil zove Čagdaša i obaveštava ga o tome i on to prenosi Enderu. Ender kaže Čagdašu da uradi šta treba, ali neće da se razvede. Ender se opet drogira. Mehmet i Filiz pričaju o svojim životima. Čovek kog je Ender zadužio da uzme Mehmetov pištolj obaveštava Endera da je Filiz došla kod Mehmeta. Ender pobesni. Mehmet kaže Filiz da želi od sad da ona zauvek bude u njegovom životu, ali ne samo kao prijatelj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site